Våren är äntligen här!

Posted by on apr 20, 2010 in Blogg | 0 comments

Nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera bloggen, förlåt kära läsare!

Snart har det gått 1 år sedan jag blev diplomerad nagelterapeut, i slutet av denna månad för att vara exakt. Iom att jag har jobbat heltid på mitt vanliga jobb, där jag förövrigt trivs kanon, så har jag inte haft möjlighet att jobba så mkt med naglarna som jag har velat. Det har blivit ca 1 kund/dag. Några undantag finns och självklart har jag behövt lite ledigt ibland. 
Nu är april här och jag har äntligen möjlighet att gå ned i arbetstid och ta in mer nagelkunder. Underbart säger jag bara! =) Kunderna som har hängt med från första början ser hur jag både har blivit snabbare och säkrare i det jag gör. Jag drar fortfarande in på tiden, från första kunden som gjordes på 5h(!). Förstå paniken man kände när man aldrig blev klar, tills nu när jag ligger på mellan 1,5h-2,15h för en påfyllning. Tiden beror på hur naglarna ser ut och vad man ska ha för naglar, jag kan bara säga att det känns riktigt bra nu och att jag själv märker framsteg hela tiden.
Igår var alltså en sådan dag som jag var ledig från Warner Music och istället satsade på nagelkunderna. På förmiddagen bar det av till salongen Bro Fot- och Kroppsvård i Bro för att göra naglar. (Sitter där ca 1 dag/månad, lite beroende på efterfrågan.)

Nedan ser ni Samonas naglar som jag gjorde. Jag har lärt mig lägga massa på ett nytt sätt. Glitterakryl som tonas ut mot det övre nagelbandet.

 

Kom ihåg erbjudandet som gäller t o m 30/6. Passa på att få fina naglar lagom till skolavslutningen, semestern och midsommar. Välkomna!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *