Uppdatering

Posted by on jan 18, 2011 in Blogg | 0 comments

Uppdateringarna på bloggen lyser med sin fråvaro.

En helt vanlig dag i mitt liv ser för tillfället ut så här:
Iväg till Warner Music för att jobba till kl 18, efter det är det bara vidare till nästa jobb. Är klar med kunderna mellan kl 21-23 någon gång. Beror på hur många jag har. 
Eftersom jag har så otroligt mkt fritid så har jag t o m givit mig på att renovera min lägenhet en del. ;o) Bara enkla saker dock. Målning och golvläggning. Sedan packar jag inför flytten oxå. 

Min nuvarande lägenhet kommer ut till försäljning i början av februari, 29:e januari går flyttlasset till LA i sumpan. Lovely! Kommer dock att vara lite tomt i nya lägenheten fram tills visningarna har varit. De mesta av möblerna kommer nämligen att vara kvar i den gamla lägenheten. 

Min kund var tvungen att boka om sin tid ikväll (lägligt nog eftersom grammisgalan var igår ^_^), istället ska jag hem och fortsätta packa. Renoveringen får nog vänta tills på lördag. Då har jag lite ledigt igen. Ska bli så skönt när allt är klart.

Så här har ni anledningen till varför jag inte hinner med att uppdatera så ofta. Jag lovar att bättra mig sen. F o m 4/4 är jag egen företagare på 100%. Då gäller det bara naglar och ingenting annat. Det känns riktigt spännande och helt rätt, men samtidigt lite nervöst. =)

Kram på er!

 

 

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *