Underbara Händer Sthlm – Nu händer det!

Posted by on apr 12, 2011 in Blogg | 0 comments

Drömmen blir sann! Äntligen har jag fått tag i en lokal i Sundbyberg där jag kan öppna min salong. Jag har en underbar känsla för detta. 🙂 Det är mkt som ska ordnas och fixas inför öppningen, men har satt ett preliminärt datum (1/6). Har en månad på mig från den dagen jag får tillgång till lokalen, så det bör inte vara några som helst problem.

Jag väntar på besked från PRV för att jag ska kunna använda min logga. I love it! Hemsidan är även den på G. Blir ett möte i påsk för att se lite olika förslag.

I maj ska jag träffa en tjej som är diplomerad hudterapeut, håller tummarna för att det ska kännas bra från båda hållen och att den praktiska biten ska kunna ordnas utan problem. Hon verkar otroligt trevlig över telefonen iaf. 😉 

Jag kommer fortfarande att sälja smycken, förhoppningsvis väskor oxå. Måste avvakta lite för att se hur mkt utrymme jag får över i lokalen innan jag tar in för mkt. Sedan ska jag även ringa Pernilla för att börja sälja GloMinerals. Yeeey! 🙂

Är så förväntansfull och glad över att jag vågat ta steget fullt ut. Jag återkommer med exakt plats när det närmar sig öppning. 

Puss å kram på er!  

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *