Vattenmärkning och Twitter

Posted by on okt 18, 2010 in Blogg | 0 comments

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och vattenmärkt i stort sett alla foton för att skydda mig från underliga människor som tar andras bilder för att sedan påstå att dem utfört jobbet. Det senaste var att en tjej försökte marknadsföra sin nyöppnade nagelsalong på min företagssida, desperat försök till att ta över mina kunder jag har idag. Trist!

Twitter, twitter, twitter… Denna hysteri har gjort att jag nu har skapat en profil där. Förstår dock ingenting. Måste sätta mig ned och försöka lista ut hur jag ska gå tillväga på den sidan. =) Om någon som kan twitter och vill ge mig lite hjälp på vägen, då är ni hjärtligt välkomna! ^_^    

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *