OBS! Välj nagelsalong/nagelterapeut med omsorg!

Posted by on maj 3, 2017 in Blogg | 0 comments

Det här kan inte påpekas för många gånger och efter att jag har haft 2 fall inom kort tid väljer jag att publicerar detta igen. Som konsument förstår man ofta inte vikten av en korrekt utförd nagelbehandling. Dela gärna det här inlägget för att göra folk medvetna om detta!

Du letar efter en billig nagelsalong (finns mängder i olika köpcentrum), tjejen som sitter hemma och inte är utbildad tar t ex endast 350kr för att göra dina naglar. Varför ska ni INTE välja dessa?
• Har du inte en godkänd utbildning så får du inte köpa material från godkända leverantörer. Vi som är godkända nagelterapeuter skyltar oftast med vilket märke vi arbetar med.
• Materialen köps oftast in från eBay, mängder av dessa innehåller MMA/methylmetakrylat (ett olagligt ämne som är extremt giftigt och kan skada dig och dina vänner för livet med svåra allergier)
• De som utför behandlingen har inte den kunskap om diverse nagelsjukdomar etc som avgör om du kan ha material på naglarna eller inte. Jag lovar att vi med rätt kunskap vägrar att sätta material på era naglar om vi ser att något inte står rätt till!
• De överfilar ofta din nagel som gör att du får nagellossning. Har du extrem otur kan naglarna förstöras för all framtid. Förstörs dina naglar undertill är behandlingen inte rätt utförd!
18198638_1491909810854439_1165226983971601053_n
(Bilden är lånad från internet)

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *