Nailart och basmake-up

Posted by on sep 21, 2011 in Blogg | 0 comments

Igår gjorde jag ett helt par fantastiska naglar på Linda, är sååå nöjd. Just nu önskar jag att jag var både höger- och vänsterhänt så att jag kunde få de här naglarna. Ja, jag gör mina egna naglar. Däremot är det tyvärr inte möjligt att göra dessa detaljer med fel hand. Kanske får ha 2 olika typer av naglar, en på höger och en annan på vänster. 😉

När vi var klara var det dags för en basmake-up med GloMinerals. Nedan har ni före- och efterbild.

Idag gjorde fick jag göra en enklare variant av nailart.
Det är alltid lika skoj att få variera det man gör. Fick även göra en marmorering, men glömde tyvärr att ta bild på naglarna.

Hoppas att ni alla har en underbar vecka! 🙂

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *