Covid-19

Mitt ansvar
Jag har vidtagit åtgärder för att du som kund ska kunna känna dig så säker som möjligt under ditt besök. Du och jag sitter ensamma i behandlingsrummet. Jag desinficerar utrymmet innan och efter varje kund, tvättar händerna före och efter varje behandling. Munskydd och engångshandskar använder jag alltid under hela ditt besök.
Handsprit finns tillgängligt i behandlingsrummet, i entrén och inne på WC:n.

Ditt ansvar
Jag ber dig att komma ensam till din bokade behandling, allt för att minska smittspridningen. När du kommer till salongen får du ett munskydd som du ska använda under hela ditt besök. Du tvättar händerna noggrant med tvål och vatten.
Har du varit utomlands? Vänta med ditt besök till senast 14 dagar efter din hemkomst.

Vid sjukdom
Regeln om avbokning senast 24h innan din bokade tid gäller. Om du skulle känna dig sjuk inom 24h innan din behandling får du summan tillgodo om du bokar om den inom rimlig tid. Inom rimlig tid diskuterar vi sinsemellan. Kommer du sjuk till salongen kommer du att bli hemskickad utan behandling och fakturan skickas via e-mail. Detsamma gäller vid ”no show”, att du struntar att boka om din tid.

Om jag själv skulle känna mig dålig, hör jag av mig till dig omgående och kommer att frigöra tider utöver de normala öppettiderna när jag väl är frisk igen. Allt för att kunna erbjuda dig den missade behandlingen på en tid som passar dig. Skulle detta inträffa tar jag självklart inte ut någon extra avgift för att ditt besök eventuellt hamnar efter den tidsramen priserna är satta.

Tillsammans ska vi ta oss igenom det här. Tillsammans är vi starka.